Doel van Aura-Soma® Kleurentherapie

Door 4 kleurencombinaties te kiezen, krijg je inzicht in je eigen situatie, je eigen kracht en energie.

Hoe werkt Aura-Soma® Kleurentherapie?

Aura-Soma gebruikt alle kleuren van de regenboog om de mens weer in balans te brengen. De kleuren vertellen je iets over jezelf, je kwaliteiten, je behoeften en verlangens. Aura-Soma geeft je ook bescherming, bijvoorbeeld om je eigen energie beter te kunnen behouden.

Voor welke klachten is Aura-Soma® Kleurentherapie geschikt?

Als je weinig energie hebt, je onzeker bent, je niet lekker in je vel zit, als je krachtiger wilt worden, tegen stress, somberheid en veel meer.

De basis van Aura-Soma® Kleurentherapie

Elke kleur heeft zijn eigen trilling en energie. Deze hebben invloed op de verschillende aspekten van het menselijk wezen. Vicky Wall, de grondlegster van deze therapie, heeft de mogelijkheid gekregen dit licht in de equilibrium oliën voor ons toegankelijk te maken. De meer dan 100 kleurencombinaties in de flessen bieden de basis voor uw eigen intuïtieve kleurkeuze. Deze kleuren vormen samen het licht. Licht is een onmisbaar onderdeel van ons leven. Wij ontvangen licht maar stralen ook licht uit. Kristallen en essentiële olieën vormen de basis. Er zitten 4 therapieën in een flesje; kleur- en aromatherapie, de krachten van (half)edelstenen en de werking van de essentiële olieën.

Kenmerken van Aura-Soma® Kleurentherapie

Aura-Soma is een holistische therapie gericht op het helen van lichaam, ziel en geest. Kleuren staan centraal in deze therapie.

Wat kost Aura-Soma® Kleurentherapie?

Aura-Soma® Kleurentherapie valt onder de alternatieve therapieën. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de tarieven die de therapeut hanteert. Meestal zijn de therapeuten lid van een beroepsvereniging, die vaak (gedeeltelijk) vergoed wordt door je aanvullende verzekering.