Doel van Auratherapie

Auratherapie is erop gericht om jou energetisch weer in balans te brengen.

Hoe werkt Auratherapie?

Hierbij wordt dan direct op je aura en je chakra’s gewerkt met onder andere demagnetiseren en het instralen van energie en kleuren.

Voor welke klachten is Auratherapie geschikt?

Auratherapie is geschikt voor alle lichamelijke klachten en als je weinig energie hebt, je niet lekker in je vel zit, bij stress en veel meer.

De basis van Auratherapie

Auratherapie gaat ervan uit dat bepaalde psychische of lichamelijke problemen worden veroorzaakt door blokkades en verstoring van magnetische velden en het richt zich op het oplossen daarvan.Ons lichaam bestaat niet alleen uit vlees en bloed, maar ook uit energie. Bij gebeurtenissen, in welke hoedanigheid dan ook verandert het energieveld. Dit kan zelfs zodanig veranderen dat het tastbaar wordt voor lichaam en geest, waardoor verscheidene soorten klachten kunnen ontstaan. Het kan zijn dat er blokkades optreden wat zich kan uiten in lichamelijke en emotionele klachten. Ieder chakra en iedere laag van onze aura heeft een kleur en een betekenis. Iedereen heeft bij de geboorte helende kracht meegekregen die altijd aanwezig blijft. Bij aura-therapie wordt deze helende kracht aangesproken.

Kenmerken van Auratherapie

Je aura staat centraal en wordt behandeld. De verstoring van magnetische velden wordt opgeheven.

Wat kost Auratherapie?

Auratherapie valt onder de alternatieve therapieën. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de tarieven die de therapeut hanteert. Meestal zijn de therapeuten lid van een beroepsvereniging, die vaak (gedeeltelijk) vergoed wordt door je aanvullende verzekering.