Doel van Awakening Your Light Body

Door het ontwikkelen van je Light Body komt er meer harmonie en stroming tussen je fysieke, emotionele en mentale lichaam. Als je Light Body ontwaakt is, kun je meer licht in je energieveld opnemen en uitstralen. Je zielenkwaliteit wordt zichtbaarder door middel van vreugde, mededogen, eenheid en liefde. Je denken wordt helder en rustig. Je maakt ook bewust contact met je ziel.

Hoe werkt Awakening Your Light Body?

Je leert de energiecentra goed ervaren door gebruik te maken van visualisatie en meditatie (zit, lig, loop, dansmeditatie) en praktische oefeningen. Om datgene wat in jou leeft ook naar buiten te brengen, worden eenvoudige creatieve werkvormen (schilderen, zang, klank) ter ondersteuning aangeboden. Klank maken met je stem brengt je meteen in een hogere ‘trilling’ van het hier-en-nu, in je ‘flow’, je genieten. Gecombineerd met een bewuste intentie kan het je leven diepgaand transformeren. Als aanvullende en ondersteunende methodiek wordt gebruik gemaakt van: lichaamsoefeningen (voornamelijk dansen), ademhalingstechnieken en intuïtief tekenen.

Voor welke klachten is Awakening Your Light Body geschikt?

Als je bereid bent oude overtuigingen los te laten en te transformeren, of  nieuwe energiestromen en harmonie te scheppen.

De basis van Awakening Your Light Body

Awakening Your Light Body is ontwikkeld door Duane Packer en Sanaya Roman in samenwerking met hun gidsen DaBen en Orin. De Light Body is een nieuw, groot, stralend lichaam, wat je kunt omschrijven als het lichaam van je ziel. Dit lichaam is als potentieel in ieder aanwezig en kan ontwikkeld worden. Je hebt een fysiek lichaam, een emotioneel lichaam, een mentaal lichaam, enz . Je lichtlichaam bestaat op een hoger niveau, op een hogere frequentie. Met het ontwikkelen van je Light Body krijg je het vermogen de hogere dimensies waar te worden. En daardoor gaan deze hogere dimensies steeds meer een deel uitmaken van je dagelijks bestaan.

Kenmerken van Awakening Your Light Body

Het ligt vele malen dichter bij je ziel dan werken met chakra’s. De ontwikkeling van je Light Body begint bij je hart en is van een totaal andere frequentie dan je fysieke lichaam. Je lichtlichaam is fijner en schitterender dan je fysieke lichaam.

Wat kost Awakening Your Light Body?

Awakening Your Light Body valt onder de alternatieve therapieën. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de tarieven die de therapeut hanteert. Meestal zijn de therapeuten lid van een beroepsvereniging, die vaak (gedeeltelijk) vergoed wordt door je aanvullende verzekering.