New Dawn is een energetische vorm van massage die intens en tegelijk heel zacht is. Het is een manier om helemaal thuis in je lijf te komen en je gevoel toe te laten. Het doel van de therapie is het versterken van het contact met je kern, je eigen unieke weten.

Daar vind je genegenheid voor jezelf, plezier, oplossingen en de kracht om daar vorm aan te geven in je eigen tempo. Het komt er simpel gezegd op neer dat als je beter in je vel steekt, je door een andere bril om je heen kijkt. Het is een combinatie van diepe weefselmassage, healing en ademhalingstechnieken en begeleidt bij veranderings-en groeiprocessen. Er wordt nauwelijks gesproken.

De behandeling richt zich op de hele persoon en het herstellen van diens zelfhelend vermogen en niet alleen op de klachten en symptomen. Door veel aandacht te besteden aan ademhaling wordt het mogelijk gevoelens in ons lichaam te ervaren. Gevoelens zijn eigenlijk synoniem met levensvreugde.

Als we van onszelf bepaalde gevoelens wel en andere niet mogen voelen ontstaat een blokkade in onze levensenergie. Emoties vragen erom gehoord te worden, omdat ze je informatie geven over wat je wel en wat je niet wilt. Via het voelen van je emoties kom je erachter wie je echt bent.

De natuurlijke ademhaling is de subtiele kracht in ons die ervoor zorgt dat wij alles kunnen realiseren in ons leven wat wij willen. Het bewust omgaan met die kracht maakt het mogelijk op alle terreinen in ons leven geluk en succes te ervaren.

Diepe weefselmassage maakt onderliggende spieren en (bind)weefsel los. Verhardingen in het weefsel, vaak herkend als pijnlijke plekken, worden losgelaten door diep in het weefsel en toch zacht te werken. Waarbij de gelegenheid ontstaat om ingekapselde vastgezette emoties aan te gaan en los te laten (loslatingproces). Hierdoor kunnen de spiergroepen bevrijd worden van hun verkrampingen of juist gestimuleerd om weer actief te worden.

Storende invloeden in iemands aura of chakra’s worden door de healing opgeruimd. Als je wilt voelen dat je leeft, zul je steeds meegevoerd worden met de stroom die het leven is en dat vereist een voortdurend veranderingsproces. Hoe meer je je bewust bent van de keuzes die je daar zelf in kunt maken, hoe meer je in staat bent om het proces van je leven zelf richting te geven.

Er ontstaat een golfpatroon van dat wat je creëert door je bewuste keuzes en het je laten meevoeren met de stroom in een voortdurende wisselwerking. New Dawn wil je helpen bij het ontwaken van je bewustzijn om je levend te voelen, in plaats van je te “laten leven” of “overleven” Veel mensen voelen zich gedesoriënteerd of gefrustreerd.

Met behulp van deze intense therapie zul je in staat zijn aan de vele eisen die de maatschappij aan je stelt in deze tijd te voldoen. Doordat je stevig bent geworteld in het aardse bestaan en in contact bent met je diepere wezen.