Frequencies of Brilliance is een krachtige, lichte energie die het trillingsniveau in ons lichaam beïnvloedt en verhoogt, het DNA verbetert en ongebruikte delen van de hersenen wekt en activeert.

Activatie

Tijdens een sessie wordt via een lichte aanraking bepaalde gebieden (portalen) geactiveerd, die zich op en boven het fysieke lichaam van de cliënt bevinden. Hierdoor wordt het mogelijk voor de cliënt om deze krachtige, lichte en genezende energie te ontvangen.

Hersenenen

Alle cellen worden gewekt, zowel op lichamelijk als op geestelijk niveau. Dit proces bevordert groei, ontwikkeling en genezing. Speciale aandacht gaat naar de herstelling en genezing van de hersenen. Door het activeren van deze energetische portalen krijgt het lichaam en -vooral de hersenen – een verhoogde toevoer van zuurstof, die het lichaam voorbereidt om de Frequencies of Brilliance te ontvangen.

Resultaten

De resultaten bij volwassenen en kinderen zijn opmerkelijk. Goede resultaten zijn behaald bij onder andere: sterke vermoeidheid, depressie, RSI, verslavingen, tumoren, epileptie, autisme, hersenverlamming, alzheimer, parkinson.

De eerste sessie

De eerste sessie is dezelfde voor iedereen. Deze sessie bereidt het lichaam energetisch voor om de Frequencies of Brilliance te ontvangen. Elke volgende sessie wordt uniek voor jou gemaakt, voor jouw volgende stap. Een sessie duurt gewoonlijk 45 tot 75 minuten.

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

Je ligt op een massagetafel. De beoefenaar activeert gebieden (portalen) door een lichte aanraking op of net boven het lichaam. Elk portaal bevat trillingen die doordringen in de cellen van het lichaam en de hersenen. De beoefenaar kan gebruik maken van klanken.

Wat kan je verwachten van een sessie?

Datgene wat jij op dat moment het meeste nodig hebt om het doel van je leven te vervullen.  Elke sessie is helemaal compleet en geneest fysieke problemen, verslavingen, geestelijke of emotionele problemen, en zorgt voor spiritueel ontwaken en ontwikkelen.