Een healing is het opruimen van storende invloeden in iemands aura of chakra’s. Een healing kan het vervolg zijn op een reading, of er los van staan. Afhankelijk van het klachtenpatroon zijn één of meerdere healingen nodig.

Geen wondermiddel

Een healing is geen wondermiddel voor al uw kwalen. Sommige patronen laten zich snel en efficiënt opruimen. Andere patronen vragen om een diep bewustzijn van de klant, over zijn wijze van leven en omgaan met emoties, hetgeen dan om therapeutische begeleiding vraagt.

Diep niveau

Tenslotte zijn er ook zaken die de ziel in het lichaam tot op een heel diep niveau wil ervaren, hetgeen verklaart waarom het ene geval zich succesvol laat behandelen en dat zelfde geval bij de ander helemaal niet.

Afstand

Ook healing op afstand is mogelijk. De afstand zelf doet er niets toe. Belangrijk is dat het wezen van de ander (de ziel) altijd eerst om toestemming wordt gevraagd. Dat gebeurt ook als iemand gewoon aanwezig is. Op die manier wordt nooit inbreuk gedaan op iemands persoonlijk vrijheid. Het valt allemaal te leren, hoewel de één absoluut meer aanleg heeft als de ander, net als met ander beroepstakken.