Tera-Maiä Reiki en Seichem behoren tot het Tera-Maiä-healing systeem van Kathleen Milner. Binnen dit systeem wordt gewerkt met energie vanuit de vier elementen: aarde (Reiki), water (Sophi-El), vuur (Sakara) en lucht (Angeliclight).

Tera-Mai™ Reiki / – Seichem zijn natuurlijke methoden van genezen waarbij met verschillende healing-technieken wordt gewerkt. Door een healing komt het genezingsproces op gang: het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd.

Zowel Reiki als Seichem werken door op zowel het lichamelijke, geestelijke, emotionele als spirituele vlak en zijn daarom geschikt voor het behandelen van een grote verscheidenheid van klachten. De energie gaat hierbij altijd eerst naar die gebieden die de energie het hardst nodig hebben en zij zorgt voor versterking en uitbreiding van de eigen energie.

Ook heeft de energie een reinigende en ontgiftende werking, waardoor je lichaam zich ontdoet van afvalstoffen. Reiki en Seichem brengen lichaam en geest weer in balans en geven een gevoel van gezondheid en zelfbewustzijn.

Het Tera-Maiä-healing systeem gaat verder dan het verhelpen van de symptomen en werkt aan de oorzaak van de klacht of ziekte. Hiernaast wordt het persoonlijke groei- en ontwikkelingsproces gestimuleerd en inzichtelijker. Je kunt Tera-Mai™ Reiki / – Seichem gebruiken voor jezelf en voor het behandelen van anderen.