Klachten en problemen

Iedereen loopt in zijn leven tegen bepaalde problemen aan. Er zijn periodes waarin het allemaal niet zo lekker gaat. Je hebt bijvoorbeeld problemen met andere mensen, met je partner, met jezelf of conflicten op het werk.
Of misschien merk je dat je niet zo goed meer functioneert. Je hebt mogelijk bepaalde psychische of lichamelijke klachten, die je leven een stuk moeilijker maken dan nodig is. Je loopt steeds weer tegen dezelfde dingen aan en je weet niet hoe je die patronen kunt doorbreken. Je wilt hier iets aan doen. Je besluit stappen te ondernemen om je problemen te lijf te gaan of om je klachten te verminderen.

Wat kun je aan je klachten doen?

Voor heel veel uiteenlopende klachten zijn evenveel verschillende manieren ontwikkeld om de er vanaf te komen. De een is effectiever dan de ander of past beter bij jouw persoonlijke wensen. WelkeTherapie.nl heeft een helder overzicht gemaakt mogelijke therapieën bij veel voorkomende klachten. Via de lijst met klachten kun je snel de daarbij horende therapieën vinden.

De klachten zijn onderverdeeld in twee categorieën:

Klik hierboven op de klachten die op jou van toepassing zijn en vind de therapie die het beste bij je problemen aansluit.