Doel van NEI®

Om snel de blokkades, onderdrukte en of negatieve emoties en negatieve overtuigingen op te sporen, te verwijderen en te genezen.

Hoe werkt NEI®

Via simpele spiertesten in combinatie met vraagprotocollen wordt er gezocht naar het allereerste begin van het ontstaan van die emotie. Hierdoor wordt het hersendeel ingeschakeld waarin dit incident geregistreerd werd. Terwijl de cliënt hierop gefixeerd blijft, gebruikt de NEI therapeut een speciale techniek om linker en rechterhersenhelft te integreren. Hierdoor kan de blokkerende emotie onmiddellijk vrijkomen en worden losgelaten. Hierdoor kan de blokkerende emotie alsnog worden losgelaten.

Voor welke klachten is NEI® geschikt?

NEI is geschikt bij lichamelijke klachten, stress, roken, angstklachten, problemen uit de weg gaan, niet voor jezelf op durven komen, lusteloosheid, gebrek aan vitaliteit, depressiviteit, een negatieve instelling, boosheid, angst, frustratie, relatieproblemen en onzeker zijn in relaties.  

De basis van NEI®

Het is een door Roy Martina ontwikkelde methode.Deze therapie is gebaseerd op de kennis uit acupunctuur, bio-kinesiologie, neurowetenschappen en toegepaste psychologie. Met NEI kun je er voor zorgen dat je bewuste en onderbewuste op één lijn komen en de overtuiging niet meer tegen je werkt.  Met NEI  kun je de blokkerende emotie opsporen en integreren waardoor je onderbewustzijn wel mee werkt, omdat er geen onbalans meer is. Met NEI kan worden uitgezocht welke emoties je blokkeren op emotioneel, fysiek en mentaal gebied.

Kenmerken van NEI® 

NEI wordt vaak zelfs als plezierig ervaren, niet confronterend en geeft veel opluchting en energie. Het is het niet nodig om de gebeurtenis waarbij je die emotie voor het eerst hebt ‘opgelopen’ opnieuw te beleven. NEI sessies zijn maar zelden emotionele zittingen.

Wat kost NEI®?

NEI valt onder de alternatieve therapieën. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de tarieven die de therapeut hanteert. Meestal zijn de therapeuten lid van een beroepsvereniging, die vaak (gedeeltelijk) vergoed wordt door je aanvullende verzekering.