Omega gaat er vanuit dat je lichaam, ziel en geest elkaar beïnvloeden. Met de technieken van Omega doen we een beroep op het aanwezige zelfgenezend vermogen van een persoon op alle niveaus. Ziekte is een signaal aan jezelf, dat er iets niet in orde is. Met Omega worden de symptomen niet bestreden, maar worden de klachten bij de wortel aangepakt, daar waar deze ontstaan zijn.

Ons lichaam is te vergelijken met een ingewikkelde computer, waarin diverse programma’s voortdurend onze levensprocessen sturen binnen de verschillende niveaus, zonder dat we ons dit bewust zijn. Sommigen zijn interactief en anderen op zichzelf staand (autonoom). Storingen in de programmatuur kunnen in meerdere of mindere mate aanleiding zijn tot ziekte of emotionele onbalans.

Een Omega Health Coach is iemand die deze nieuwste technieken van de arts Roy Martina beheerst om een lichaam aan te zetten zichzelf te genezen. De missing link in de natuurgeneeswijzen bijvoorbeeld is het aanpakken van de onbewuste sabotagemechanismen die iemand ziek houden.

Omega Health Coaching is een nieuwe ontwikkeling welke minimaal gebruikt maakt van geneesmiddelen, vitamines en kruiden maar geheel werkt met de lichaamsintelligentie.

Het verbetert het functioneren van het immuunsysteem en coördineert het lichaam om beter te gaan ontgiften, te regenereren en zichzelf te herstellen van chronische ziekten. De resultaten van deze behandeling met Omega technieken zijn bijzonder te noemen: men ervaart een snelle directe en positieve reactie.

Na enkele sessies is het lichaam gereed voor herprogrammeren van gezondheid. Omega Health Coaching is voor iedereen die met chronische klachten en voor iedereen die biologisch jonger wil worden en zichzelf van binnenuit vitaler wil voelen.

Ook voor kinderen met allergieën en chronische infecties is Omega Health Coaching geschikt. Omega Health Coaching is geschikt voor iedereen die de kwaliteit van zijn leven wil verbeteren en/of een genezingsproces wil bevorderen.

Omega Health Coaching is uitermate succesvol bij bijvoorbeeld: allergieën, fobieën, pijnbehandeling, chronische ziekten waaronder vermoeidheid, reuma, een tekort aan energie en bovendien levert het directe resultaten op bij alle andere fysieke en mentale klachten. Een sessie duurt ongeveer één à anderhalf uur a € 60,- tot € 80,- per uur.

Enkele voorbeelden:
• Je wilt ziekte voorkomen en/of niet vroegtijdig verouderen;
• Je ervaart een te hoge werkdruk, bent gestrest
• je wilt van een burn-out genezen of een burn-out voorkomen;
• Je wilt succesvoller zijn en/of beter functioneren;
• Je loopt vast in bepaalde patronen; in je werk, je relatie, je financiën, familie of spiritualiteit;
• Je wilt je sport- en/of studieresultaten verbeteren;
• Je hebt last van onzekerheid, angsten, fobieën, nervositeit, te weinig zelfvertrouwen;
• Je bent ziek of je sukkelt met je gezondheid.