Polariteitsmassage is een holistische massage, ontwikkeld door dr. Randolph Stone. Het werkt tegelijkertijd op lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau. Polariteitsmassage is een techniek die een disbalans, ontstaan door psychische, emotionele of geestelijke spanningen (die zich uiten in het lichaam), weer in balans en ontspanning brengt.

Er wordt gebruik gemaakt van de verschillende polen of ladingsplekken op het lichaam. Doordat degene die de polariteitsmassage uitvoert met zijn handen plus- en mingebieden op een speciale wijze met elkaar in contact brengt, kan de levensenergie weer gaan stromen. Tijdens de polariteitsmassage worden alle meridianen geopend door de corresponderende acupressuur en reflexpunten te behandelen.

De afwisseling van verschillende massagegrepen geeft je zowel lichamelijk als geestelijk een heerlijk ontspannen en uitgerust gevoel en herstelt de balans tussen spanning en ontspanning. Hierdoor voel je je geestelijk meer in harmonie en lossen de blokkades in je lichaam zich op.

Door de balans die tijdens en na de polariteitsmassage ontstaat, komt het bewustzijn tot rust. Hierdoor kan je inzicht veranderen en kunnen emotionele en lichamelijke verstarringen verdwijnen. Je voelt je weer thuis in je lichaam.

Bij polariteitsmassage wordt ook een beroep gedaan op het eigen genezend vermogen van de cliënt en zijn verantwoordelijkheid. Het is een fijne massage om te ondergaan. Polariteitsmassage kan aan zowel aangekleedde als niet-aangekleedde cliënten gegeven worden.