Quantum-Touch ® is waarschijnlijk de “healingmethode” die het eenvoudigste te leren is en waarmee je spectaculaire resultaten kunt behalen. Het geeft een hele nieuwe dimensie aan het begrip healing. Het is een methode die iedereen kan leren, ook al heb je nog nooit eerder met energie gewerkt. Ook voor jezelf, je gezin en voor dieren is Quantum-Touch een geweldige methode. Quantum-Touch versterkt het effect van elke behandeling die je kan bedenken.

Chiropractors zijn onder de indruk van het feit dat botten en wervels spontaan op hun oorspronkelijke plek lijken te glijden na slechts een lichte aanraking. Fysiotherapeuten zien in QT een bijzondere methode om ontstekingen snel tot rust te brengen.

Therapeuten van allerlei disciplines zijn onder de indruk van de resultaten van hun behandelingen met Quantum-Touch. Het geeft diepere ontspanning en snellere resultaten met massages. Reiki en andere vormen van healing zijn, gecombineerd met Quantum-Touch, onvoorstelbaar effectief.

Zelfs mensen die nog nooit met energie gewerkt hebben, behalen wonderbaarlijke resultaten bij het behandelen van familie, vrienden en huisdieren. Ook is het mogelijk om behandelingen op afstand toe te passen, emoties in balans te brengen, de smaak van voedsel en water te verbeteren.

Voor iedereen is Quantum-Touch een gemakkelijk te leren vaardigheid die heel veel positieve impact op je leven zal hebben. Quantum-Touch is een ademhalings- en lichaamsbewustzijn-techniek die iedereen zich eigen kan maken.

Je leert met Quantum-Touch om te focussen en de levenskrachtenergie te versterken. Deze energie wordt ook wel Prana, Chi, Manna of Ki genoemd. Dit wordt gecombineerd met verschillende soorten ademhalings- en lichaamsbewustzijn-technieken.

Er wordt een hoog trillingsveld gecreëerd rondom de te behandelen plek. Deze hoogfrequente trilling zet de zelfgenezingskracht (de biologische intelligentie) in werking, daar waar het lichaam het nodig heeft. De cliënt zal zich door de wet van resonantie op natuurlijke wijze aanpassen aan deze hoge trilling.

Quantum-Touch kan met alle andere therapieën gecombineerd worden. Of het nu acupunctuur, kinesiologie, Tai Chi is of bij het dagelijkse werk van fysiotherapeuten, verplegend personeel enz.

Quantum-Touch is niet alleen voor botten en gewrichten een bijzondere methode maar ook voor behandeling van pijn, ontstekingen en aandoeningen.

Ook op emotioneel- en psychisch niveau heeft het reeds vele malen zijn uitstekende werking bewezen.