Samen Verbonden
Samen Verbonden is gespecialiseerd in hechtingsproblemen en relatietherapie gebaseerd op Emotionally Focused Therapy (EFT). Hieronder ga ik dieper in op deze 3 onderwerpen.

Hechting
Hechting is een proces van interactie tussen een kind en een of meer van zijn opvoeders, doorgaans de ouders, dat leidt tot een duurzame affectieve relatie. Er zijn gevallen waarin de hechting wordt verstoord en dat kan resulteren in hechtingsproblemen als volwassene. Je hebt dan bijvoorbeeld moeite om je verbinden met een ander, bent jaloers of hebt last van verlatingsangst. Je kunt deze problemen aanpakken en verbinding leren maken. Dit is een proces maar je kan je hechtingsproblemen verminderen of er zelfs vanaf komen. Je leert open te staan voor een goede relatie en deze te behouden.

Relatieproblemen
Hebben jij en je partner relatieproblemen? Voel je de liefde tussen jou en je partner niet echt meer? Lijkt de intimiteit grotendeels verdwenen? Met een beetje hulp van een relatiecoach kunnen jullie je relatieproblemen grondig aanpakken. Doeltreffende relatiecoaching, geen zware en dure relatietherapie. Versterk jullie relatie binnen 8 weken. Schrijf jullie in voor relatiecoaching Houd me vast in Druten (15 km vanaf Nijmegen)!

Relatiecoaching Houd me Vast
Acht weken achter elkaar volgen jullie relatiecoaching Houd me Vast. Hier leren jullie de ingeslopen patronen binnen je relatie te herkennen en te veranderen. Je gaat op zoek naar elkaars pijnplekken en probeert deze te helen. Jullie relatie wordt krachtiger en steviger. Jullie leren je gevoelens met elkaar te delen. Er ontstaat weer intimiteit en geborgenheid. De passie komt terug. Na de relatiecursus is jullie relatie verstevigd en weten jullie hoe je de verbinding vast kunt houden. Relatiecoaching Houd me Vast is een mooi alternatief voor relatietherapie. Het is een stuk goedkoper en toch erg effectief.

EFT
Relatiecoaching Houd me vast is gebaseerd op EFT; Emotional Focussed Therapy. Hierbij draait alles om veiligheid en gehechtheid binnen een relatie. Jullie gaan op zoek naar de oorzaak van jullie relatieproblemen. Deze pakken jullie grondig aan. Daardoor verstevigen jullie je relatie en zijn jullie weer samen verbonden.

http://samenverbonden.nl/